17.8 C
Medemblik
28 mei 2020 16:07
Medemblik Actueel.

Weerbericht zaterdag 13 juli – Bewolkte start later meer zon

Hoorn

Medemblik – Wij beginnen de dag overwegend bewolkt maar rond het middaguur komt de zon er meer en meer door en tegen het einde van de middag schijnt de zon volop.  De temperatuur strijgt naar een mooie 21 graden en de wind waait uit het noordwesten en is zwak 2Bft.

Ook morgen is nog een dag met bewolking afgewisseld met zonnige perioden. Pas na het weekend krijgen wij weer een 2 tal dagen van volop zomers weer.. De temperatuur loopt dan op naar zo’n 24 graden waarbij de wind iets aantrekt naar 3Bft.

Na woensdag lijkt het erop dat de zomer weer een stapje terug doet, er komt weer meer bewolking binnendrijven en de temperatuur blijft hangen op zo’n 18 graden.   Gelukkig is de kans op neerslag nihil tot nul.

Reageren via facebook