Medemblik Actueel.

Regionieuws

Verdoezelt failliet makelaarskantoor Jaspers-Van Diepen grotere problemen?

top_jaspers

Wognum – Met een stille verhuizing van 2 BV’s heeft directeur Jur de Jong geprobeerd om zonder al te veel in de publiciteit te komen deze 2 BV’s failliet laten verklaren door de rechtbank in Groningen.

Jaspers-Van Diepen is een makelaarskantoor dat al sinds 1927 bestaat en wil met deze stap de goede naam die het makelaarskantoor heeft niet verder beschadingen nadat eerder bekend was geworden dat er een faillissement was aangevraagd door de directie.

Voor beide BV’s werd een andere handelsnaam aangevraagd voor Wognum en Heerhugowaard.. Wognum werd Paterswolde BV en Heerhugowaard werd Leek BV met als vestigingsplaats Groningen.  Toen dit éénmaal geregeld was vroeg directeur Jur de Jong faissement voor beide BV’s aan.

Helaas heeft dit niet onder de aandacht van de media uit kunnen komen en vermoeden wij dat er meer speelt bij Jaspers-Van Diepen.  De curator vind het jammer dat er nu toch negatieve publiciteit is gekomen door deze handelswijze van de directie.

Reageren via facebook