14.3 C
Medemblik
26 september 2020 14:21
Medemblik Actueel.

Connexxion wil leerlingenvervoer West-Friesland terug

connexxion leerlingenvervoer

West-Friesland –  Connexxion wil dat de rechter de gunning van het vervoer van West-Friese leerlingen naar mytylscholen buiten de regio en Heliomare in Wijk aan Zee aan de Bios-groep in Zwaag tegenhoudt. Dit meld vandaag het NHD op haar website.

Volgens Connexxion zou dit niet mogen omdat de Bios-groep door mededingingsautoriteit NMa boetes is opgelegd voor het overtreden van het kartelverbod.

,,Dit vervoer had aan ons moeten worden gegund’’, stelt Connexxion-woordvoerder Hendri Beltman daarom. Connexxion heeft een kort geding aangespannen over de aanbesteding. De zaak dient 23 juli op de rechtbank in Haarlem.

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?