17.8 C
Medemblik
28 mei 2020 16:12
Medemblik Actueel.

Weerbericht donderdag 11 juli – bewolkt maar droog

Medemblik

Medemblik – Ook vandaag is het overwegend zwaar bewolkt , dit komt omdat wij tijdelijk te maken hebben met een lagedrukgebied ten noorden van ons. Dit zorgt ervoor dat wij vandaag maar ook morgen nog te maken hebben met veel bewolking.

De temperatuur stopt bij zo’n 18 graden en de wind waait uit het noorden met 4Bft mogelijk even kort 5Bft.  Vrijdag zijn wij ook nog onder invloed van het lagedrukgebied en hebben wij ook last van de bewolking.  Na vrijdag komt de zomer weer terug, het hogedrukgebied neemt weer de overmacht en zorgt ervoor dat de zon weer veelvuldig te zien zal zijn en ook de temperaturen gaan weer richting de 22 graden.

Volgende week wordt weer zeer zonnig met temperaturen tot zo’n 24 graden.  Maar op termijn lijkt er toch weer een westenwind te gaan opsteken waardoor de storingen mogelijk weer de kans krijgen om ons te bereiken.  Maar dat duurt nog een week.

Reageren via facebook