Afscheid Juf Marijke

Afscheid Juf Marijke
Afscheid Juf Marijke

Medemblik – Afgelopen 4 juni heeft Juf Marijke afscheid genomen als leerkracht van de Jozefschool in Medemblik. Alle meesters en juffen hebben eerst ontbeten in de tuin van juf Marijke en Jan. Daarna kwamen  ze in de prachtige vlinderkar aan bij school. Juf Marijke werd verwelkomd door heel veel insecten.

Juf Marijke werd in het zonnetje gezet met een lied, een flashmob, cadeautjes en mooie woorden. Daarna een voorstelling, samen eten, vossenjacht en tot slot het traditionele podiumbal. De klas van juf Brenda won. Voor juf Marijke was er daarna nog een receptie.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.