18.6 C
Medemblik
25 mei 2020 16:45
Medemblik Actueel.

Weerbericht woensdag 10 juli – klein zomersdipje

Medemblik

Medemblik – We doen even een stapje terug met het weer, vandaag hebben wij te maken moet wolkenvelden. Ook is er een kleine kans op een spatje regen. In de loop van de middag komt de zon er weer meer en meer bij. 

De temperatuur loopt op naar zo’n 18 á 19 graden wat vrij normaal is voor de tijd van het jaar voor onze omgeving. De wind is vrij krachtig 4BFt en waait uit het noorden.  Morgen en vrijdag is het hoofdzakelijk bewolkt en blijft de temperatuur hangen bij zo’n 18 graden.

Na vrijdag wordt het weer echt volop zomers, de zon speelt weer de hoofdrol en de temperatuur loopt weer op naar boven de 20 graden. Volgende week ziet er ook volop zomers uit.

Reageren via facebook