15.8 C
Medemblik
20 september 2020 12:08
Medemblik Actueel.

Vooroeverloop meet parcours op.

digitaal vastgelegd
digitaal vastgelegd

Medemblik – Onlangs heeft Unihorn (adviseurs in infrastructuur) voor het parcours exact opgemeten. Landmeten is één van de kernactiviteiten van Unihorn, die deze klus belangeloos voor ons heeft geklaard. “Wij houden zelf van hardlopen, en steunen jullie initiatief van harte” was hun reactie, toen ze werden gevraagd door de organisatie van de Vooroeverloop.

Zij hebben het hele parcours gelijk digitaal vastgelegd, wat het voor het bijzonder makkelijk maakt om met allerlei partijen te communiceren en de juiste lokatie informatie te verschaffen.

De deelnemers kunnen er dus van op aan, dat de halve marathon ook exact de voorgeschreven 21,1 km (of eigenlijk: 21.097,5 m) is. Als organisatie gaan ze voor kwaliteit, dus zijn ze bijzonder content met deze meting en registratie.

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?