20.4 C
Medemblik
10 augustus 2020 10:39
Medemblik Actueel.

Weerbericht dinsdag 9 juli – weer een prachtige zomerse dag

Medemblik

Medemblik – Het houdt maar niet op, ook vandaag wordt weer een prachtige zomerse dag. In het begin van de dag is er nog wel een kans op wat bewolking maar de kracht van de zon is zo groot dat deze snel worden opgelost waarna de zon weer de overmacht heeft.

De temperatuur loopt snel op naar de 22 mogelijk 23 graden waarbij de wind waait uit het noorden tot noordoosten met 3Bft. Gaat u het water op om bv te zeilen smeert u zich dan goed in want de kans op verbranding is zeer groot.

Na vandaag doen we tijdelijk even een stapje terug, de zomer neemt 3 dagen rust om even weer op adem te komen. De te mperatuur daalt naar zo’n 18 graden, er komt wat meer bewolking maar kans op regen is er niet.

Na vrijdag gaat ze zomer weer in de hoogste versnelling en krijgen wij weer veel zon en temperaturen van ruim boven de 20 graden.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?