14.5 C
Medemblik
9 juli 2020 07:19
Medemblik Actueel.

Vier de zomer bij de Museumstoomtram

museum_stoomtram_hoorn_medemblik
Spannendste Tijdreis

Hoorn|Medemblik – Vanaf 13 juli tot en met 11 augustus 2013 maakt de Museumstoomtram Hoorn-Medemblik de Spannendste Tijdreis in de Zomervakantie. Dat betekent vier weken lang een uitgebreide reisbeleving vol activiteiten en gratis extra’s! Ga mee, doe mee en beleef mee! 

Ga mee!

Stap in de stoomtram of aan boord van Motorschip Friesland en beleef de Spannendste Tijdreis tussen Hoorn, Medemblik en Enkhuizen. Deze zomer rijden er extra stoomtrams en zijn er extra boottochten!

En er zijn meer extra’s! Vanaf station Medemblik brengt een historische autobus je verder naar:

Doe mee!

Voor, tijdens en na de stoomtramrit kunnen de jongste bezoekers (2-12 jaar) meedoen aan de speurtocht Stoomsafari. Gooi zelf de kolen op het vuur, verkleed je als een reiziger van 100 jaar geleden en help de goederenarbeider. Groot en klein kunnen in Hoorn het seinhuis en de collectie locomotieven en rijtuigen bezichtigen.

Beleef mee!

De historische veerboot ‘Friesland’ begint om 11.00 uur en om 15.05 uur in Enkhuizen aan de dagtocht. Het schip vaart over het IJsselmeer naar Medemblik en terug. Stoomtrams vertrekken om 11.00 en 13.45 uur uit Hoorn naar Medemblik en terug. In Medemblik geven boot en stoomtram aansluiting op elkaar en vertrekt de autobus naar de extra attracties. Op dinsdag, woensdag en donderdag vertrekt bovendien om 10.00 uur een stoomtram uit Hoorn.

Met de dagkaart kan de Spannendste Tijdreis met boot, stoomtram en bus voor één voordeelprijs worden gemaakt en zijn de attracties in Medemblik gratis toegankelijk.

Dagkaart: volwassen: € 20,80, kind (4-12): € 15,70, gezin (2 volw. en max 4 kinderen):€ 65,-. Museumkaart: gratis

– See more at: http://www.stoomtram.nl/nl/zomer#.dpuf

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?