Politie arresteert 51-jarige brandstichter in Midwoud

brandstichter
brandstichter

Midwoud – Op maandag hield de politie een 51-jarige man uit Midwoud aan op verdenking van brandstichting in een supermarkt aan de Korteling in zijn woonplaats.

Brievenbus

Een personeelslid van de supermarkt ontdekte omstreeks 06.45 uur dat iemand brandend materiaal door de brievenbus aan de achterzijde van het pand naar binnen had gegooid. Het materiaal was vanzelf gedoofd en had niet voor brand gezorgd.

Uit nader onderzoek kwam naar voren dat de 51-jarige man als verdachte aangemerkt kon worden. Hij werd in de loop van de dag aangehouden. De man is voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. Mogelijk motief voor de brandstichting is het verbod dat de man is opgelegd om ooit nog in de winkel te komen.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.