12.4 C
Medemblik
15 juli 2020 04:49
Medemblik Actueel.

Avontuur in het bos

salamander
salamander

Oostwoud – Kinderen van 6 tot 12 jaar en hun (groot)ouders kunnen ‘struinen’ en doe-dingen ondernemen op het IVN-terrein bij het Egboetswater. Nieuwsgierige onderzoekers gaan met de IVN-gidsen het natuurpad lopen om van alles een beetje te ontdekken. Want samen kijken met 15 paar ogen zijn 30 kansen om iets bijzonders te zien.

Er is een paddenpoel die ook (beschermde) salamanders kan huisvesten. Muizenholletjes in de grond zijn er volop en soms komt er onverwacht een bewoner tevoorschijn als je onder een boomstam kijkt. Ze zijn onderdeel van de kringloop, (helaas) eten en gegeten worden…

Kosten
Deze kinderexcursie is gratis, maar een vrijwillige bijdrage is altijd welkom.

Meer informatie
Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van het IVN West-Friesland.

Details

  • Datum: zaterdag 13 juli 2013
  • Starttijd: 14:00
  • Eindtijd: 15:30
  • Locatie: Het Egboetje, Liederik 15, 1678 JC Oostwoud (afslag Hauwert)

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?