14.6 C
Medemblik
21 mei 2020 05:36
Medemblik Actueel.

Weerbericht zondag 7 juli – zon zon zon en nog eens zon

Medemblik – Na de prachtige dag met vol op zon van gisteren gaan wij vandaag op herhaling met een uitbundig schijnende zon boven Medemblik .  Vanmiddag zal ook bij ons de zomerse waarde van 25 graden mogelijk doorbroken worden.

De wind waait uit het noordoosten en is matig tot sterk 4Bft.  Denk erom om de juiste middelen te gebruiken tegen de hoge zonfactor, deze loopt op tot 7 á 8 waardoor je niet langer dan 10 minuten onbeschermd in de zon moet blijven.

Ook maandag is nog een prachtige zomerse dag, later in de week wordt het een paar dagen iets frisser met 18 á 19 graden maar tegen het weekend loopt de temperatuur weer op richting de 22 graden.

Screenshot_1

Reageren via facebook