20.4 C
Medemblik
10 augustus 2020 10:38
Medemblik Actueel.

Weerbericht zaterdag 6 juli – droog en zonnig weer

Zonnig en warm
Zonnig en warm

Medemblik – Vandaag is het volop zomers met veel zon en vrijwel geen bewolking. De temperatuur bereikt waarden tot zo’n 23 á 24 graden. Wel opletten met de zonkracht. Deze komt uit op een volle 7 waardoor je niet langer dan 15 minuten onbeschermd in de zon moet vertoeven.

De wind waait met 3Bft uit het oosten tot noordoosten en zorgt ervoor dat er droge warme lucht onze kant wordt opgevoerd. Ook zondag wordt een prachtige warme dag met mogelijk nog iets hogere temperaturen tot zo’n 25 graen. Na zondag lijkt er een kleine daling van de temperatuur te komen naar de normale waarden van zo’n 22 graden.

Vanaf woensdag komt er weer meer bewolking maar de kans op neerslag is verwaarloosbaar.

vooruitblik

 

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?