19 C
Medemblik
15 juli 2020 21:18
Medemblik Actueel.

Win een V.I.P arrangement door donatie against cancer

Het NIWA Racing Team
Het NIWA Racing Team

Abbekerk – Het NIWA Racing Team “Official Partner Of Against Cancer” zal met haar coureurs Rob Hartog en Jerrey Duits deelnemen aan de jaarlijkse circuitdag van Against Cancer op woensdag 10 juli ’13. Hierbij is het de bedoeling om zoveel mogelijk geld in te zamelen via de coureurs, die de zieke kinderen en familieleden zullen rond rijden op het TT circuit van Assen, om deze circuitdag te bekostigen. 

Het NIWA Team heeft diverse mogelijkheden bedacht om uiteindelijk de nummer 1 in de ranking te worden. Er is ook onderling een competitie tussen de coureurs wie het meeste geld ophaalt. Bach Lamboo was vorig jaar de winnaar met een bedrag van € 3500,-! De winnaar hiervan wordt tijdens de circuitdag gehuldigd op het podium door een bekende Nederlander en zal een mega grote wisselbeker in ontvangst mogen nemen!

– Doneer € 25,- en u maakt kans op een VIP arrangement voor 2 personen naar keuze tijdens de GAMMA Racing Day op 4 augustus of het British Superbike 22 september op het TT circuit Assen.

– Doneer € 50,- en u ontvangt een bronzen #47 sleutelhanger

– Doneer € 100,- en u ontvangt een zilveren #47 sleutelhanger (Sleutelhangers zijn beschikbaar gesteld door: de Pioen Goudsmeden)

brons
brons
zilver
zilver

 

 

 

– Doneer € 100,– en u ontvangt het officiele NIWA Racing Team blouse

teamblouse
teamblouse

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Doneren kan via de website van Against Cancer of via: deze link (http://againstcancer.nl/coureur-overzicht/?view=detail&q=1096&f=1) en maak uw keuze uit Rob Hartog of Jerrey Duits, met vermelding van uw keuze – uw naam en telefoonnummer of e-mailadres.
Overige donaties of nadere informatie via email.

Het NIWA Team heeft het goede voorbeeld gegeven door deel te nemen aan de Rabo Fietssponsortocht en de opbrengst daarvan (€ 250,-) is ook geheel voor Against Cancer.

De Missie van Against Cancer
Against Cancer geeft een glimlach aan kinderen die bezig zijn met hun race tegen kanker.
Jaarlijks organiseert Against Cancer een aantal grote evenementen met “zieke” gezinnen. Met deze evenementen bezorgen wij de gezinnen een onvergetelijke dag. Alle ellende kan voor een dag worden vergeten.

Door onze circuitdag en familievakantie heeft Against Cancer een sterke band opgebouwd met de “zieke” gezinnen. We vinden het een eer om de gezinnen uit te nodigen en ze beter te mogen leren kennen. Helaas wordt niet iedereen genezen van de vreselijke ziekte kanker. Vanaf de oprichting van Against Cancer in 2004 is een aantal kinderen overleden. Kinderen die wij hebben leren kennen en die we nog steeds bewonderen om hun enorm optimisme en grote levenslust.

Deze kinderen geven ons telkens weer heel veel kracht om door te gaan met onze missie. Wij blijven contact houden met de gezinnen waarvan een kind is weggevallen. Ook betrekken we deze gezinnen bij de Against Cancer evenementen. Wij blijven ons inzetten in onze race tegen kanker. We hopen dat deze ziekte ooit voor 100 procent zal worden overwonnen.

 

 

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?