16.5 C
Medemblik
27 mei 2020 20:06
Medemblik Actueel.

Weerbericht vrijdag 5 juli – bewolkte start later veel zon

zonnig
zonnig

Medemblik – We beginnen de dag vandaag met veel bewolking maar al snel lost de bewolking in de loop van de ochtend op waarna de zon de overhand krijgt. De temperatuur loopt op naar zo’n 21 graden waarbij de wind waait uit het noorden tot noordwesten met 2 á 3 Bft.

Het weekend is er 1 om van te gaan genieten. De temperatuur loopt op naar zo’n 22 á 23 graden waarbij de wind waait uit het oosten met 2Bft. Bewolking zal er bijna niet zijn waardoor de zon van de vroege ochtend tot in de avond volop zal schijnen.

Ook de rest van de week blijft de temperatuur op het gemiddelde voor de tijd van het jaar, wel komt er na maandag wat meer bewolking over onze regio drijven maar de kans op neerslag is nihil.

Hoorn

Reageren via facebook