Medemblik Actueel.

Algemeen

Lancering Citytours Medemblik

IMG_4573

Medemblik – Met een rondje langs Kasteel Radboud is vanmiddag Citytours Medemblik officieel van start gegaan. Wethouder Jan Louw Zwagerman nam na eerst het woord tot alle aanwezigen te hebben gericht plaats achter het stuur van de zeer opvallende rode Citytours Medemblik auto.

Citytours Medemblik is een idee van oa. Kasteel Radboud, het Stoommachinemuseum, het Bakkerijmuseum en de Bijenstal in Opperdoes. De bedoeling is om bezoekers van de stad Medemblik op luxe en comfortabele wijze van museum tot museum te vervoeren.  Niet alleen bij mooi weer maar ook bij slecht weer is de Citytours Medemblik altijd paraat om de toeristen, maar ook de inwoners van Medemblik van museum tot museum te brengen.

Citytours Medemblik heeft in zeer korte tijd maar liefst 20 zeer enthousiaste vrijwilligers bijeen kunnen krijgen die voor het dagelijkse vervoer gaan zorgen.

Al met al is Citytours Medemblik een zeer welkome aanvulling op toeristisch Medemblik..  En reken erop dat wij nog veel meer van deze samenwerkende musea gaan horen.[wppa type=”slideonlyf” album=”30″][/wppa]

Reageren via facebook