Weerbericht donderdag 4 juli – bewolkt maar weinig kans op regen

wolkenvelden
wolkenvelden

Medemblik – Vandaag is een overgangsdag naar een mooi en zomers weerbeeld. Vandaag verloopt nog hoofdzakelijk bewolkt maar de kans op regen is minimaal.  Vanaf het middaguur neemt de kans op zon toe waardoor ook de temperatuur de 20 graden grens zal doorbreken.

De wind waait uit het zuidwesten tot zuiden en is mati 3Bft, de kans op neerslag is met 15% te verwaarlozen. Na vandaag wordt het alleen nog maar mooier met vanaf zaterdag vrijwel onbewolkt en maximale temperaturen van rond de 22 graden, de nachttemperaturen blijven op een 12 á 13 graden ook prima.

 

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.