19 C
Medemblik
20 september 2020 16:05
Medemblik Actueel.

De Vooroeverloop wordt een internationaal gebeuren!

vooroeverloop

Medemblik – De Vooroeverloop wordt een internationaal evenement! Inmiddels zijn er  bijna 200 inschrijvingen van deelnemers uit alle hoeken van Nederland, van alle leeftijden tussen de 19 en de 74 jaar. We hebben bovendien aanmeldingen uit Australië, Nieuw Zeeland en Italië!
Er stond een prachtig artikel in het blad van Le Champion en de organisatie heeft actief flyers en posters uitgedeeld waardoor de inschrijving een flinke impuls heeft gekregen. Als het zo doorgaat zit het er dik in dat de organisatie de limiet van 300 deelnemers in de loop van deze maand gaan halen, en dat er dus geen na-inschrijving meer zal zijn.

Hoewel de organisatie het uiteraard vervelend vinden om mensen teleur te stellen, is dat voor de organisatie een geruststellende gedachte. Een evenement valt of staat nou eenmaal met voldoende deelnemers, en daar hebben is dus geen gebrek aan.

Heb je familie of vrienden in je omgeving die het inschrijven nog voor zich uitschuiven, laat ze even weten dat ze er werk van moeten maken, anders vissen ze straks achter het net!

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?