11.2 C
Medemblik
28 mei 2020 05:34
Medemblik Actueel.

Weerbericht dinsdag 2 juli – zonnige start later meer bewolking

Medemblik – Er is vanochtend nog ruimte voor de zon, maar vanuit het westen neemt de bewolking toe. Het blijft tot de avond droog. Vanavond krijgen we met regen te maken en vannacht is het de beurt aan buien. Richting het weekend knapt het weerbeeld op en wordt het warmer.

wolkenvelden
wolkenvelden

Vooral vanochtend is er ruimte voor de zon, maar vanmiddag neemt de bewolking toe. Het blijft tot in de avond droog en de temperatuur stijgt naar 18 graden op de Wadden en 25 in het zuidoosten. Er staat een meest matige zuidwestenwind.

Tegen de avond volgt een beetje regen, maar de hoeveelheden blijven beperkt tot een paar millimeter. Vannacht zijn het vooral buien die over het land trekken. De minimumtemperatuur komt rond een graad of 14 uit.

Morgen is het frisser met maxima rond 20 graden. Aanvankelijk is het bewolkt en regenachtig, later volgen buien en breekt tussendoor de zon door.

Donderdag blijft het overwegend droog. De middagtemperatuur herstelt zich licht en het wordt 19 graden aan de westkust tot 24 graden in het oosten.

De dagen daarna gaat de zon vaker schijnen en lopen de temperaturen op. In het weekend wordt het 24, lokaal 25 graden. Wel koelt het tegen zonsondergang vrij snel af waardoor we niet kunnen spreken over zwoele avonden.(Weeronline)

Reageren via facebook