Buitenconcert Ons Genoegen Wijdenes

ons_genoegen

West-Friesland – Na een druk maar geslaagd muzikaal seizoen luidt Fanfarekorps Ons Genoegen de vakantie in met een buitenconcert op donderdagavond 4 juli. Deze avond kunt u luisteren naar het opleidingsorkest en het seniorenorkest, beiden onder leiding van Niels Marchal. Als afsluiter van de avond zullen beide orkesten samen nog een grote hit ten gehore brengen.

We hopen dat de weergoden ons dit jaar goed gezind zijn en we heerlijk buiten kunnen spelen. Mocht het helaas slecht weer zijn dan wijken we uit naar de Wiekslag.

Na afloop van het concert zal de Wienesse Kapel tijdens het nazitten zorgen voor gezellige muzikale omlijsting.

Het buitenconcert zal gehouden worden op het schoolplein van de Roelof van Wienesseschool, Molenweg 27 in Wijdenes. Bij slecht weer wijken we uit naar het naastgelegen verenigingsgebouw de Wiekslag. Aanvang van het concert is 20.00 uur, toegang is gratis.

Meer informatie over onze vereniging vindt u op onze website: www.fanfarewijdenes.nl

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.