Het BON-theater in 2013-2014

bon theater

Medemblik – Het BON-theater presenteert komend seizoen een nieuw programma vol goed gezelschap. Letterlijk in het geval van drie van de klinkende namen die naar Medemblik komen. Zowel Sara Kroos als Pieter Derks en Thomas van Luyn waren te zien in het VARA-programma In goed gezelschap. Zij komen elk met hun solovoorstelling naar Medemblik.

Terug in het BON-theater is Kasper van Kooten. Muziek is er dit seizoen van Mathilde Santing en de NoPressSure big band. Bijzonder is de musical Jungle Book voor de kleinere theaterbezoekers. Blij zijn we ook met de terugkeer van het Medemblikker stadscabaret. Z.G.A.N. staat in december twee avonden in het BON-theater. Carolien Borgers, Henry van Loon, Johan Goossens, De Gebroeders Fretz en Pieter Jouke maken het programma compleet.

7 september Carolien Borgers
28 september Thomas van Luyn
19 oktober Sara Kroos
9 november De Gebroeders Fretz
23 november Kasper van Kooten
14 december Pieter Jouke
20  en 21 december Z.G.A.N.
11 januari Johan Goossens
25 januari Henry van Loon
15 februari Pieter Derks
1 maart Mathilde Santing
22 maart Jungle Book
12 april NoPressSure big band

BON-filmhuis

Ook het BON-filmhuis verkeert in goed gezelschap. Steeds meer Medemblikkers weten de weg te vinden naar het Medemblikker filmhuis. Klapper van vorig seizoen was de bekroonde Franse film Intouchables waarmee we verrast werden met een uitverkochte filmzaal. Alle reden dus om dit jaar door te gaan. Elke drie weken draaien we films voor kinderen en volwassenen.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.