Bert Cornelese nieuwe CFO Action Holding

Zwaagdijk-Oost – Bert Cornelese zal uiterlijk 1 september a.s. worden benoemd tot CFO van Action Holding. Hij is op dit moment werkzaam als CFO van Koninklijke Ten Cate NV. Ronald van der Mark, CEO van Action Holding: “Het verheugt me dat Bert onze directie komt versterken. Zijn capaciteiten en ervaring zullen van grote toegevoegde waarde zijn op het realiseren van onze internationale groeidoelstellingen.”

Bert Cornelese
Bert Cornelese

Action is al 20 jaar actief en is één van Nederlands toonaangevende en succesvolste retailers met een unieke winkelformule die zich kenmerkt door de slogan ”Verrassend volledig, verbazend voordelig”.

Action is in staat zeer lage prijzen te hanteren door haar grootschalige en efficiënte inkoop, een optimale distributie en een kostenbewuste bedrijfscultuur. Deze verbazend lage prijzen en het continu variërende en complete assortiment worden door de consument herkend waardoor steeds meer klanten ontdekken dat ze bij Action zeer voordelig en zeer verrassend kunnen winkelen. Veel klanten bezoeken Action meerdere keren per week en zien een bezoek als funshoppen.

Om zoveel mogelijk klanten te kunnen bedienen, heeft Action ambitieuze internationale groeidoelstellingen. Action groeit dan ook hard en heeft inmiddels meer dan 350 winkels in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Deze groei draagt ook sterk bij aan de werkgelegenheid. Op dit moment heeft Action meer dan 11.000 medewerkers.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.