100 jaar tuinbouwonderwijs Hoorn

tuinbouwonderwijs

Hoorn|Ingezonden mededeling – Dit jaar is het 100 jaar geleden dat het tuinbouwonderwijs in Hoorn van start ging. Vanaf die tijd is de naamgeving tuinbouwonderwijs aan verandering onderhevig geweest: van Rijks Middelbare Tuinbouwschool in 1913 tot de huidige naam Clusius College Hoorn.

In het kader van het 100-jarig bestaan in 2013 organiseert het Clusius College Hoorn een reünie.

De reünie zal plaatsvinden op vrijdag 11 oktober 2013 in en rond het schoolgebouw van het Clusius College Hoorn en is bedoeld voor alle oud-leerlingen en oud-collega’s. Het programma ziet er als volgt uit:

  • 17.00 uur ontvangst met welkomsdrankje in de kantine
  • 17:15 uur ontmoeting met je jaargang in de diverse lokalen.
  • 18.30 uur opening warm en koud buffet
  • 20:00 uur optreden van een geweldige band met muziek voor iedereen. Ook zijn alle lokalen nog geopend om
    rustig bij te praten met oud-klasgenoten
  • 23.00 uur afsluiting.

De avond wordt tevens begeleid met muziek door studenten en docenten van het Clusius College Hoorn. Er is ook de gelegenheid om met enkele jaargenoten of de hele klas die avond op de foto te gaan. Deze fotoshoot wordt uitgevoerd door studenten van de opleiding In & Outdoor Styling van het Clusius College Hoorn.

De kosten voor de deelname aan de reünie bedragen EUR 25,–. Hiervoor krijgt u een warm en koud buffet, twee consumpties en een presentatie van de geschiedenis van de school met filmmateriaal en foto’s op usb-stick. Daarnaast worden er tijdens de reünie munten verkocht zodat je bij de verschillende bars een drankje kunt bestellen.

Je wordt van harte uitgenodigd om je via deze website in te schrijven voor deze reünie. Bij de knop ‘inschrijven’ kan er eentoegangskaart besteld worden. Na inschrijving ontvangt u een e-mail met betalingsgegevens. Na betaling is de inschrijving definitief en wordt het toegangsbewijs per e-mail toegestuurd.

Wij proberen zo veel mogelijk potentiële reünisten te informeren via allerlei kanalen om ze erop te attenderen dat er een reünie georganiseerd wordt door hun oude school. Helaas komt het voor dat we sommige mensen toch niet kunnen bereiken. Daarom vragen wij je om het nieuws zoveel mogelijk rond te vertellen, indien mogelijk m.b.v. Twitter, Facebook, Hyves, LinkedIn en Schoolbank. Probeer alle oud-klasgenoten en/of oud-collega’s op te trommelen om gezamenlijk naar de reünie te komen. Ken je mensen die nog van niets weten? Wijs hen dan op deze website: www.100jaartuinbouwonderwijshoorn.nl .

Voor vragen of opmerkingen over de reünie niet de school bellen, maar contact opnemen met de reüniecommissie via: 100jaartuinbouwonderwijs@clusius.nl

Wij als organisatie hebben er zin in en we hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen op vrijdag 11 oktober 2013!

Met vriendelijke groet,
Jubileumcommissie Clusius College Hoorn

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.