Weerbericht zondag 30 juni – Zonnige perioden

wolkenvelden maar regelmatig zon
wolkenvelden maar regelmatig zon

Medemblik – Vanochtend is het bewolkt en blijft het vrijwel overal droog. Aan het einde van de ochtend breekt in het westen de zon door en vanmiddag breiden de opklaringen zich verder oostwaarts uit. In het uiterste oosten en zuidoosten komt de zon pas tegen de avond tevoorschijn. De temperatuur loopt op tot een graad of 18 in het noordelijk kustgebied en lokaal 22 graden in het midden en zuiden. De zuidwestelijke wind is zwak tot matig en neemt vanavond aan de westkust toe naar (vrij) krachtig.

Komende nacht neemt de bewolking in het westen van het land weer toe. De minimumtemperatuur ligt rond 12 graden en de zuidwestenwind is overwegend matig van kracht.

Maandag overdag is er in het westen en noorden van het land veel bewolking en kan er lokaal lichte regen vallen. In het oosten en zuidoosten van het land schijnt eerst nog enige tijd de zon. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 16 graden in het noordwesten tot plaatselijk nog 22 graden in het zuidoosten van het land. Er staat een matige wind die draait naar westelijke richtingen. (Bron:KNMI)

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.