20.1 C
Medemblik
20 mei 2020 18:59
Medemblik Actueel.

Start romantische markten 2013

Romantische zomermarkten, what’s in a name?

Medemblik – Vanaf 29 juni is het zover, iedere zaterdag tot en met 27 juli zijn er weer romantische markten in Medemblik. 5 gezellige markten met elke week een ander thema en andere activiteiten daaromheen. Zo is het thema 29 juni “Oud Hollandse Glorie” met onder andere oud Hollandse spelletje, en onder alle deelnemers (onder de 12 jaar) worden 2 entreekaarten voor de Efteling verloot!

Op 6 juli is er een kunstmarkt met alle soorten en maten kunst en op13 juli wordt de markt opgewekt met vrolijke noten door locale bandjes en een aantal smartlappen-koren.

Zaterdag 20 juli gaan we terug in de tijd met ambachten van vroeger, en we sluiten de reeks markten af met een waar springfestijn voor jong en oud, met springkussens en gratis suikerspinnen (suikerspinnen alleen tussen 13:00 en 16:00).

Alle markten zijn van 11:00-17:00, uiteraard kunt u ook gezellig op het terras komen zitten tussen de sfeervolle bomen en perkjes op het Van Houweningenpark.
Meer informatie over deze markten? www.stichtingevenementenmedemblik.nl   of www.organisatiebureaulakeman.nl of www.flipkosmarkte.nl

Wij hopen u met veel plezier te mogen verwelkomen op één (of alle) van deze markten!

Reageren via facebook