Medemblik Actueel.

Weerbericht maandag 24 juni – te koud voor de tijd van het jaar

Medemblik – Na een buiig weekend hebben we ook de komende dagen nog te maken met enkele buien. Het warme zomerweer is ver te zoeken, al is de zon wel steeds vaker te zien. Geleidelijk komt een noordelijke stroming op gang en brengt koudere lucht naar ons land. Met gemiddeld 17 graden is het frisjes voor de tijd van het jaar.

Vanochtend is er vrij veel bewolking en vallen er enkele buien. In de middag neemt de kans op buien af en wordt het steeds droger. Vooral aan de kust breekt de zon door, maar ook in het binnenland is soms de zon te zien. Er waait een matige, aan zee vrij krachtige westenwind en het wordt gemiddeld 16 graden.

Morgen en de dagen daarna krijgen we steeds meer te maken met de invloed van een hogedrukgebied. De buiigheid wordt minder en de zon krijgt ook vaker de ruimte. Helaas draait de wind richting het noorden en brengt hierdoor koudere lucht met zich mee. Met middagtemperaturen van gemiddeld 17 graden voelt het frisjes aan voor de tijd van het jaar.

Na vrijdag lijken de middagtemperaturen weer boven de 20 graden uit te komen, maar of dit gebeurt is nog even afwachten.

Screenshot_1

Reageren via facebook