Nieuws over Bowling Vereniging Medemblik

Medemblik|Ingezonden bericht – Als je aan sport denkt  in Nederland is bowlen niet gelijk de eerste gedachte, dat neemt niet weg dat bijna iedereen wel eens heeft gebowld op recreatieve wijze, Bowling Medemblik is een relatief kleine bowling waar op sport gebied zeker landelijke successen worden behaald door de sportbowlers van Bowling Vereniging Medemblik.

Zo heeft op Woensdag  3-10-2013  Rick kuipers de eerste 300 game in het Bowlinghuis neer gezet een prestatie op zich, maar voor Rick persoonlijk zijn 2e  perfecte game.

Op 26-05-2013 zijn Nick, Ronald, Rinaldo, Harry, Wesley en Frank als team 1e geworden in de 4e klasse van de Nationale Heren Trio League. Dit is een  league die door spelers in deze provincie wordt gehouden en is landelijk ingedeeld van sport tot aan topsport klasse.

Ook liet de jeugd van zich horen , met name Stephanie die het dit seizoen presteerde om 2e te worden in de Nationale Kampioenschappen in haar leeftijd (15 jr. aspiranten),

1e te worden op het 13de BBWZ / YET A jeugdtoernooi  in haar klasse en waarin ook Roy Master 2e in zijn klasse werd een zeer goede prestatie in dit internationale jeugd toernooi. Hier de weblink

Op de Dag Der Kampioenen, de wedstrijd waar alle verenigingskampioenen elkaar treffen voor de landelijke eer en prijs heeft Stephanie  (aspiranten) een beste prestatie neergezet, zij is 2e geworden (op 3 pins achter de nummer 1). Roy Master (junioren) werd 7e en Anne van Velzen (pupillen) werd uiteindelijk 13e (Haar 1e echte wedstrijd op 10 jarige leeftijd) ik weet zeker dat deze 3 nog regelmatig in het nieuws zullen komen!

Onlangs op 15-6-2013 is Stephanie  1e geworden bij de Kleintje  TT van Assen. Stephanie ging als 5e de finale in en werd daarna dus 1e. Daarmee is ze tevens Bowlster van het Jaar geworden bij de Meisjes aspiranten, zie de link Hier de weblink

En er zijn nog meerdere successen geboekt door de leden, ook op ons eigen “Lente-toernooi” als op de huisleagues, maar dat wordt een beetje te veel om nu op te noemen, ik zal vanaf volgend seizoen proberen om op regelmatige basis te berichten.

Je ziet dat bowling Medemblik een vereniging is welke op sportief gebied goed aan de weg timmert, voor volgend seizoen is er nog plaats voor beginnende of gevorderde bowlers zowel jeugd als volwassenen, neem eens een kijkje op de website; http://bowlenmedemblik.nl , of kom eens kijken vanaf September op de Maandag, Dinsdag of Woensdag avond, ook is er de mogelijkheid om voor beginners als gevorderde trainingen te volgen.

Let’s bowl.

Ton Hageraats
Bowling trainer

Bronnen: http://nbf.bowlen.nl/  en http://bowlenmedemblik.nl

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.