Hessing Groente nu de grootste vers fruitverwerker van Nederland

Zwaagdijk – Met de overname van Chiquita Benelux is Hessing Groente en Fruit gevestigd in Zwaagdijk in 1 klap de grootste vers fruitverwerker geworden van Nederland.  Directeur Frank Hessing verteld dat Chiquita Benelux met een omzet van 11 miljoen euro bijna het drievoudige aan omzet heeft als Hessing Fruit, Hessing Groente & Fruit heeft een omzet van +/- 180 miljoen

Met de overname versterkt Hessing haar positie in de markt van vers gesneden fruit, Hessing behoorde al tot de top van de verwerkers van fruit en groentes in Nederland. Chiquita wil zich weer meer gaan toeleggen op hun kerntaken, de bananenmarkt, de productie en verkoop van de bananen.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.