18.8 C
Medemblik
22 mei 2020 19:01
Medemblik Actueel.

Update – Brandstichting auto’s Medemblik politie zoekt getuigen

Medemblik – Op de Tuinstraat en op de Oude Haven stonden donderdagochtend even na middernacht twee auto’s in brand. Buurtbewoners hoorden een klap en zagen het voertuig op de Tuinstraat in brand staan.

De brandweer had even na 00.30 uur beide branden geblust. De voertuigen zijn in beslag genomen voor nader onderzoek. De politie doet vandaag buurtonderzoek.
Heeft u iets gezien op of in de omgeving van de Tuinstraat of Oude Haven donderdagochtend rond bovengenoemd tijdstip? Of heeft u andere informatie die voor de politie van belang kan zijn? Neemt u dan contact op met de politie in Medemblik op telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).

[wppa type=”cover” album=”73″][/wppa]

Reageren via facebook