20.7 C
Medemblik
22 mei 2020 01:41
Medemblik Actueel.

Feestelijke inwijding van nieuw dorpsplein in Wervershoof

Wervershoof – Op zondag 7 juli wordt het Raadhuisplein aan de zuidzijde officieel geopend door wethouder Kasper Gutter en vertegenwoordigers onder begeleiding van onze plaatselijke fanfare.

Een feest,om de winkeliers in het centrum van ons dorp een steuntje in de rug te geven. Op het Raadhuisplein voor het Raadhuis wordt een podium geplaatst met een catwalk voor de presentatie van de modewinkels, dansgroepen, muziek.

De playbackshow wordt vervangen door ‘Kruip in de huid van…. Een aantal artiesten zullen live in de huid kruipen van hun idool en hun songs op eigen wijze ten gehore brengen. Wim Boon, Joost Botman, Matthijs Laan, Rhythm Haakman en meerdere muzikale talenten zullen van de partij zijn. Dit gaat een uniek spektakel worden!

Voor de kleintjes zijn er luchtkussens en andere activiteiten. Alle winkels in het centrum zijn deze dag geopend. Tevens is er een uitgebreide jaarmarkt. Er wordt een metamorfose/makeover gerealiseerd door Scoobiedoo, Vienna Mode en Rheino’s. U kunt iemand die een metamorfose verdient, met opgave van reden, opgeven bij voornoemde winkels.

‘s Avonds is er een spetterend optreden van Niels van der Gulik met de Viva Las Vegas show.

Schrijf 7 juli alvast in de agenda! Volgende week meer nieuws over het pleinfeest.

Bron: De Binding

Reageren via facebook