23.3 C
Medemblik
21 mei 2020 15:24
Medemblik Actueel.

Zwaagdijker opgepakt wegens brandstofdiefstal

Twisk/Wieringerwerf – Een 52-jarige man uit Zwaagdijk werd woensdagochtend rond 02.45 uur aangehouden op de Dorpsweg. De politie kreeg een melding binnen dat er een auto met gedoofde lichten reed op de Noorderdijkweg in Wieringerwerf en dat er mogelijk brandstof gestolen zou worden.

Ter plaatse werd bij twee kranen een klein vrachtautootje aangetroffen. Bij het zien van de politie klom de verdachte in de vrachtauto en ging ervandoor. Hij negeerde stoptekens en reed door in de richting van Medemblik en Opperdoes over de Westerdijk. Op de Dorpsweg in Twisk stopte de bestuurder uiteindelijk en stapte uit. Hij werd aangehouden op verdenking van brandstofdiefstal. Bij onderzoek op het terrein op de Noorderdijkweg werd een slang aangetroffen die in de brandstoftank was gehangen.

Reageren via facebook