16.2 C
Medemblik
9 juli 2020 23:46
Medemblik Actueel.

Rotaryclub Medemblik verrast Roode Eenhoorn

Medemblik – Voorzitster Claudia Herbeck van Rotaryclub Medemblik kon onlangs Ruud Wiedijk blij maken met een cheque van € 8.000 ten bate van Stichting De Roode Eenhoorn in Nieuwe Niedorp, waar hij één van de initiatiefnemers van is.

roode eekhoornStichting De Roode Eenhoorn heeft dit voorjaar een woon-zorgcomplex voor acht jonge mensen met een lichamelijke en/of lichtverstandelijke beperking gerealiseerd. Het project bestaat uit acht appartementen, een woonhuis voor het beheerdersechtpaar en een gemeenschappelijke ruimte. Het bestuur meent dat de bewoners een zo normaal mogelijk, sociaal en gezellig leven kunnen leiden en biedt hulp waar de onmogelijkheden van de bewoner beginnen. Het is een vernieuwende, eigentijdse invulling van hun visie op de zorg. Deze zorg is een middel om de bewoners een volwaardig onderdeel van de gemeenschap te kunnen laten zijn. Ze zijn in het hartje van Nieuw Niedorp dan ook volledig geïntegreerd en dragen hun steentje bij aan de directe woonomgeving.

Er staan nog diverse zaken op het wensenlijstje dus deze geste van de Rotaryclub Medemblik werd bijzonder op prijs gesteld.

Rotaryclub Medemblik genereert gelden voor goede doelen door middel van acties, zoals een skeelerevenement en binnenkort een uniek inzamelingsprogramma !

Geïnteresseerd in deze organisatie ? Contact Secretariaat@rotarymedemblik.nl

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?