16.9 C
Medemblik
9 juli 2020 15:14
Medemblik Actueel.

West-Fries feestje voor gouden paren

Medemblik – Feest in het restaurant van de gemeente Medemblik: tientallen gouden paren worden feestelijk in de bloemetjes gezet door burgemeester Frank Streng. Een feestelijk gebeuren met een West-Fries tintje en een regionaal karakter waarbij zowel de streektaal als de streekproducten een grote rol hadden.

Leuk was dat er ook veel onderlinge contacten tussen de gouden paren opbloeiden. De bijeenkomst was mede mogelijk door de deelname van plaatselijke ondernemers: de bruidsparen krijgen gevulde koeken en een pak koek van het Bakkerijmuseum uit Medemblik, orchideeën van Peerdeman Orchideeën uit Andijk en Vriend Aardbeien uit Benningbroek levert coupes aardbeien.

[wppa type=”slideonlyf” album=”71″][/wppa]

 

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?