Toneelgroep Sint Pieter – Op hoop van Zegen

Medemblik – Toneelgroep Sint Pieter neemt u mee op reis. Op reis met de hoop van zegen. In een 2,5 uur durende voorstelling wordt u in kleine groepen meegenomen naar verschillende locaties in Medemblik.

In acht scènes spelen we deze klassieker met het pittoreske Medemblik als decor. Een ware belevenis.

Op hoop van Zegen is speciaal voor MTG bewerkt door de dramaturg Ingrid Docter. Het stuk is daarom zeer eigentijds geworden met een lach en een traan. Krachtige beelden zullen worden afgewisseld met intiem toneel. Het zal een ontroerende reis worden, die u letterlijk van dicht kunt meemaken. Dat leidt soms zelfs tot ongemakkelijke situaties. Voor wie vorig jaar de voorstelling Heijermans heeft gezien, herinnert zich vast de echtelijke ruzie waar u midden in terecht kwam. Pijnlijk dichtbij en bedrieglijk echt.

Overige informatie:

  • Waar: Verenigingsgebouw Sint Pieter, Ridderstraat 9, 1671 CS Medemblik
  • Wanneer: Vrijdag 14, zaterdag 15, vrijdag 21 en zaterdag 22 juni 2013
  • Hoelaat: vrijdag’s om 20:00 uur en 20:30 uur , zaterdags om 16:30, 20:00 en 20:30 uur
  • Kaarten: € 15,-
  • Informatie: www.mtgsintpieter.nl

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.