Gezellige rommelmarkt voor ’t goede doel op de BSO Wervershoof

Wervershoof – 26 juni is het zo ver, dan zal er een grote rommelmarkt plaatsvinden op de BSO in Wervershoof! Niet zomaar een rommelmarkt.. want deze goede doelenactie is zelf door de kinderen bedacht en de opbrengst zal geheel ten goede komen aan SOS kinderdorpen. Om dit te realiseren hebben we jullie hulp hard nodig!

Hoe werkt het?
Komende weken kunnen jullie bij de buitenschoolse opvanglocatie in Wervershoof gebruikt speelgoed inleveren. Dit speelgoed zal hopelijk weer een nieuwe bestemming krijgen op onze rommelmarkt. Bovendien zullen onze kinderen in het kinderkookcafé allerlei lekkere hapjes en drankjes klaarmaken voor het aanwezige publiek. Een middag vol vertier belooft het te worden, want onze kinderen zijn nu al druk aan het brainstormen over hoe het amusementsprogramma verder ingevuld kan gaan worden. Dit blijft dus nog even een verrassing…

SOS kinderdorpen
Zoals al eerder vermeld, zal de opbrengst van deze actie volledig naar SOS kinderdorpen gaan. SOS kinderdorpen is een organisatie die de prioriteit geeft aan het versterken van kwetsbare families en helpt hen met de zorg voor en bescherming van kinderen. Wij als buitenschoolse opvanglocatie vinden het belangrijk dat kinderen notie krijgen van de ideologie van SOS kinderdorpen en zich spelenderwijs bewust worden van het feit dat familieliefde niet altijd een vanzelfsprekendheid is. We proberen hier een positieve wending aan te geven door samen met de kinderen deze actie op touw te zetten.

Hoe help ik?
Jullie kunnen onze actie dus op verschillende manieren steunen. Allereerst door het inleveren van gebruikt speelgoed bij de Buitenschoolse opvangvestiging van ELAN kinderopvang (Bisschop Grentplantsoen 7.) Wij zijn elke dag vanaf drie uur aanwezig. Verder zal het natuurlijk zeer op prijs gesteld worden als jullie massaal een bezoek komen brengen aan onze rommelmarkt!

De kinderen hebben er in ieder geval al heel veel zin en rekenen op jullie komst!
Bron: De Binding

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.