Weerbericht woensdag 12 juni – Vrij warm, maar wel veel wolken

Medemblik – Het is weliswaar aangenaam warm, maar het weerbeeld laat het afweten. In de ochtend is er soms ruimte voor de zon, maar vanmiddag wordt de bewolking dik genoeg om een beetje regen te produceren. Komende dagen blijft het licht wisselvallig.

Er is vrij veel bewolking, vanochtend is er nog wel kans op zon. Vanmiddag neemt de kans op lichte regen toe. In de kustprovincies wordt het 20 tot 22 graden en in het binnenland kan het 23 tot plaatselijk 25 graden worden. Alleen op de Wadden wordt het met 19 graden net geen warme dag.

Later vanavond trekken wat actievere buien over het noordwesten, de rest van het land houdt het overwegend droog. Vannacht trekt de regen weg en blijft het op de meeste plaatsen bewolkt. Het koelt het af naar een graad of 16.

Morgen wordt het wat minder warm en draait de wind naar het zuidwesten. Er is veel bewolking en in de loop van de ochtend gaat het soms regenen. In de middag trekt de neerslag geleidelijk naar het oosten toe weg en breekt het wolkendek soms open. Het wordt maximaal 21 graden.

Vrijdag en in het weekend is er een afwisseling van wolken en af en toe zon. Plaatselijk kan het een beetje regenen en de maxima liggen rond 20 graden.

Screenshot_1

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.