15.1 C
Medemblik
7 juli 2020 20:29
Medemblik Actueel.

Peter De Graaf tekent contract bij SEW

Nibbixwoud – Na een bewogen seizoen maakt het SEW bestuur zich op voor het seizoen 2013/2014. Het bestuur is zeer blij met het feit dat ons 1e elftal zich wederom kan laten zien in de 2e klasse nadat wij op overtuigende wijze de nacompetitie wisten te winnen.

Peter De Graaf tekent contract bij SEW
Peter De Graaf tekent contract bij SEW

Wij vinden dat wij thuis horen op dat niveau en dat wij met, een op verschillende fronten versterkte/verbrede selectie, mee moeten kunnen doen in het linkerrijtje waarbij een periodetitel tot de mogelijkheden behoord. Dat is de ambitie voor komend seizoen. In Peter de Graaf denken wij een trainer te hebben gevonden die in staat moet zijn om deze ambitie mede vorm te geven. De geboren Amsterdammer, thans in Purmerend woonachtige, Peter beschikt over een mooi cv welke begon als speler in de jeugd van DWV en later 13 jaar in het 1e elftal.

Peter verkoos een trainerscarrière welke begon bij de jeugd van DWV en leidde hem, na het behalen van uiteindelijk zijn Oefenmeester 1, langs diverse clubs. Bij Schellingwoude (thans de Dijk), TOB, Purmesteijn, De Kennemers en DWV behaalde Peter diverse periodetitels en kampioenschappen waardoor hij veelal in de 1e en hoofdklasse actief was. Kortom een man met ervaring op het hoogste amateurniveau die gepokt en gemazeld is in het huidige voetballandschap.

SEW mag er trots op zijn een trainer van dergelijk kaliber komend seizoen in de gelederen te hebben. En ja, het klinkt cliché maar behaalde resultaten in het verleden bieden geen garantie voor de toekomst, vooralsnog gaat het SEW bestuur er vanuit dat Peter voor resultaten zal zorgen.

Vanaf nu is het Peter die de scepter zwaait en is het aan Peter met zijn staf en selectie om de goede naam van SEW verder uit te dragen waarmee hij hopelijk weer een mooi hoofdstuk kan toevoegen aan de geschiedenis van SEW en zijn eigen palmares. Peter heel veel succes met jou nieuwe uitdaging , wij hebben er in ieder geval alle vertrouwen in!

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?