Linda Bos en Rob Boersma geslaagd voor hun PVB training geven.

Medemblik – Dinsdagavond 11 juni zijn Linda en Rob geslaagd voor hun Proef Van Bekwaamheid (PVB) voor het geven van trainingen. Hiermee hebben ze het belangrijkste en laatste onderdeel goed afgerond en zullen zij hun felbeerde diploma eind juni van de KNVB utgereikt krijgen. Dit diploma is Uefa erkend en staat bijzonder goed aangeschreven binnen het voetbal.

Trots

Foto van Linda en Rob:  blijdschap vanwege het slagen
Foto van Linda en Rob: blijdschap vanwege het slagen

In september zijn Linda en Rob vol enthousiasme begonnen aan de opleiding die in totaal ongeveer 9 maanden heeft geduurd. Trainingen geven, wedstrijden analyseren en vele andere opdrachten verder zijn wij als vereniging bijzonder trots op Linda en Rob dat ze eind juni hun diploma zullen krijgen. Fantastisch gedaan allebei.
Hiermee is de vereniging 2 gediplomeerde trainers rijker en zullen wij binnenkort met Linda en Rob om tafel gaan zitten om te bespreken hoe wij hun kennis kunnen benutten binnen de vereniging

Bedankt
Onder toeziend oog van een strenge KNVB docent, hun praktijkbegeleider en een aantal belangstellenden werkten Linda en Rob huntraining af. 16 speelsters, een mix van dames 1 en meisjes A1 werkten mee aan deze training. Mede door hun inzet is de avond bijzondergoed verlopen. Dames bedankt voor jullie inzet namens Linda, Rob en de vereniging.

Bron: FC Medemblik

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.