Huis van de Stad, nieuwe expositieruimte voor Oudheidkundige Medenblick

Huis van de StadMedemblik – Donderdag 6 juni J.l werd in de Trouwzaal de gebruiksovereenkomst met de Gemeente getekend door wethouder Gutter, voorzitter Ton Pronk en penningmeester Ton Gieling in het bijzijn van de heren  Henk Rood en Joost Sluis namens de Gemeente en het voltallige bestuur van de Oudheidkundige vereniging.

Na vier jaar van overleg was het dan eindelijk zover en hebben wij een contract voor tien vast gelegd.De ruimte op bordes hoogte wordt door ons gehuurd en t.z.t.als expositie ruimte in gebruik genomen, zodat wij veel meer van onze collectie tentoon kunnen stellen.

Zoals nu al blijkt bij de huidige expositie,is het een geweldige locatie met veel bezoekers.Wij zijn dan ook blij met het uiteindelijke resultaat en dronken een glas champagne op de goede afloop.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.