Medemblik Actueel.

Weerbericht dinsdag 11 juni – Zonnige perioden en stapelwolken

Medemblik – Vandaag is het kalm weer. Er zijn zonnige perioden, stapelwolken en er waait een zwakke variabele wind. Na vandaag neemt de bewolking het weer over en stijgen ook de neerslagkansen. Vooral op donderdag kan dat voor wat regen gaan zorgen.

Vandaag begint de dag vooral in het noorden wat grijzig. Geleidelijk trekt het overal open en vanmiddag zijn er zonnige perioden afgewisseld met stapelwolken en enkele velden sluierbewolking. Het warmt op tot 17 graden op de Wadden en lokaal 24 graden in het zuidoosten. Bij een zwakke variabele wind voelt het buiten aangenaam aan.

Morgen neemt vanuit het zuidwesten de bewolking snel toe en kan in de middag wat lichte regen vallen. De wind draait richting het zuidwesten, wordt matig van kracht en brengt warmere lucht met zich mee. De temperatuur neemt hierdoor nog een paar graden toe en ligt morgen op 20 graden op de Wadden en 25 graden in het binnenland.

Donderdag is het opnieuw bewolkt en is maar weinig ruimte voor de zon. Lokaal is kans op neerslag en het wordt ongeveer 22 graden. In de avond en nacht trekt een neerslaggebied over de regio en kan het even goed doorregenen.

De dagen daarna is het weerbeeld wisselvallig met af en toe neerslag

Screenshot_1

Reageren via facebook