16.3 C
Medemblik
14 juli 2020 09:36
Medemblik Actueel.

3500 fietsers spekken clubkas tijdens Rabo Fietssponsortocht

West-Friesland|Ingezonden bericht – Op zaterdag 8 juni gingen 3500 mensen op de pedalen om een bijdrage bij elkaar te fietsen voor de clubkas van hun vereniging of stichting. Rabobank Westfriesland-Oost organiseerde op deze dag de Rabo Fietssponsortocht.

Door mee te doen met tien personen kon tot maximaal 250 euro bij elkaar worden gefietst voor de vereniging of stichting. Er was een prachtige route uitgezet door het werkgebied van de Rabobank. Er waren vijf verschillende startlocaties, namelijk: Andijk, Enkhuizen, Bovenkarspel, Venhuizen en Zwaagdijk.

Bij de start kreeg iedereen een oranje Rabo tasje met  broodjes, een appel en wat drinken. Onderweg kwamen de deelnemers langs diverse stempelpunten, waar het vaak gezellig druk was. Er werd zelfs gedanst bij optredens van het Nederlandstalig koor Efkes Aars in Enkhuizen, het Smartlappenkoor Leedvermaak in Andijk, Drumband Venhuizen in Venhuizen, dj Rob in Bovenkarspel en het Hazeskoor in Zwaagdijk.

“Een prachtig evenement, goed georganiseerd en veel lol onderweg”, vertelde een deelnemer enthousiast aan een Rabobankmedewerker bij de stempelpost. Het zomerse weer zorgde mede voor een geslaagde dag en veel blije deelnemers.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?