18-jarige Wervershover aangehouden wegens bedreiging

Wervershoof – Een 18-jarige jongen uit Wervershoof is zondagavond rond 18.00 uur aangehouden in zijn woning. De jongen wordt ervan verdacht een 17-jarige plaatsgenoot te hebben bedreigd bij het Kagerbos.

Er kwam een scooter aangereden met twee jongens erop. Degene die achterop zat gaf een schop tegen de bagagedrager van de 17-jarige jongen. Hierdoor kwam deze ten val. De jongen werd in zijn gezicht gespuugd en vervolgens bedreigd. De 17-jarige jongen wist zijn fiets te pakken en ging weg.

De politie kon de verdachte in zijn woning aanhouden. Er wordt nog onderzoek gedaan naar de bestuurder van de scooter.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.