19.5 C
Medemblik
5 juli 2020 20:28
Medemblik Actueel.

Weerbericht dinsdag 4 juni – Vrij zonnige en warme week

Medemblik – Komende dagen boekt de temperatuur iedere dag een graadje winst en in het weekend wordt het mogelijk zomers warm. De zon schijnt deze week uitbundig, al ontstaan er in de middag enkele stapelwolken. Vanochtend start nog met enkele wolkenvelden.

De dag start met enkele wolkenvelden, maar vanmiddag schijnt de zon uitbundig. Het blijft droog en er waait een meest matige noordoostenwind. Met maxima in het binnenland rond 20 graden kunnen we spreken over een warme dag. De Waddeneilanden hebben last van het frisse zeewater en daar wordt het maximaal 15 graden. In deze tijd van het jaar is de zon bijna op zijn krachtigst en insmeren is dan ook zeker aan te raden.

Vanavond en vannacht is het helder en koelt het af tot een graad of 7.

Morgen is het ronduit zonnig en regengebieden blijven op ruime afstand. De temperatuur boekt een graadje winst en de noordoostenwind is zwak van kracht.

De dagen daarna krijgt de wind meer een oostcomponent en wordt de aangevoerde lucht nog een tikkeltje warmer. Mogelijk dat het in het weekend zomers warm wordt met maxima omstreeks 25 graden. Ook aan de westkust wordt het door de aflandige wind aangenaam warm en komen zonaanbidders aan hun trekken!

4 juni

Reageren via facebook