Medemblik Actueel.

Justitie

Update – Weer geval kindermisbruik in Opperdoes

Opperdoes – Afgelopen weekend is een inwoner van Opperdoes aangehouden op verdenking van misbruik van zijn kleindochter van 5 jaar.   De man is lid van de Christelijk Gereformeerde Kerk in Opperdoes .

Update – Naar nu duidelijk is geworden heeft heeft de kerk zelf aangifte gedaan bij de politie over het vermeende misbruik van het meisje.  De politie heeft een onderzoek gestart naar de man. Wij verzoeken u dan ook met klem om beschuldigingen richting de dominee niet op Medemblik aan Zee te plaatsen. Deze zullen worden weggehaald.

Note: Per ongeluk noemden wij de gereformeerde kerk terwijl dit de Christelijk Gereformeerde Kerk moest zijn. Onze excuses voor deze fout aan de gereformeerde kerk.

De mogelijkheid om hier te reageren is gesloten, de discussie gaat hier verder.

Reageren via facebook