Omring Advies- en BehandelCentrum komt met WalkAide

Medemblik – Sinds een aantal maanden biedt het Omring Advies- en BehandelCentrum de WalkAide aan. Het apparaatje is ontwikkeld in de Verenigde Staten en wordt op de markt gebracht door Ortho-Medico.

De WalkAide is bedoeld voor mensen met een klapvoet door bijvoorbeeld een beroerte of MS. Deze mensen lopen soms niet meer zo makkelijk. Het apparaatje wordt net onder de knie gedragen. Door middel van stroomstootjes zorgt het apparaat ervoor dat de voet voldoende wordt opgetild. Het dragen van het apparaat kan het looppatroon aanmerkelijk verbeteren.

Advies op maat

Heeft u een beroerte gehad en last van een klapvoet? De WalkAide is een gebruiksvriendelijk en pijnloos apparaat dat geheel wordt afgestemd op uw situatie. De programmering van de software wordt geheel uitgevoerd door de fysiotherapeut van het Advies- en BehandelCentrum. Samen met uw fysiotherapeut wordt stap voor stap bekeken of het apparaat werkt naar behoren. U hoeft slechts het apparaat om het been te doen en hem aan te zetten. Samen komt u tot het beste resultaat en creëert u weer een natuurlijk looppatroon.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de WalkAide neem dan contact op met Omring. Stel uw vraag door te bellen naar 0900 – 5 206 706

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.