14.3 C
Medemblik
27 september 2020 03:40
Medemblik Actueel.

Scheidsrechter Ruud Bossen bij Hauwert’65 toernooi

Hauwert|Ingezonden – De topscheidsrechter Ruud Bossen fluit op zondag 2 juni de finale van het Hauwert’65 toernooi. Met ruim 22 jaar ervaring op het hoogste niveau en met ruim 650 wedstrijden in het betaalde voetbal en ruim 50 internationale wedstrijden kan Ruud Bossen terugkijken op een grote carriére als scheidsrechter.

ruud bossenEn nu als slagroom op het toetje komt hij de finale van het Hauwert’65 toernooi fluiten.  Het toernooi begon donderdag 30 mei en duurt nog t/m zondag 2 juni. De elftallen van ondermeer MOC, Zwaagdijk, SEW, ALC en Hauwert’65 spelen tegen elkaar op het toernooi, ruim 250 jeugdleden komen vanaf zaterdag 1 juni in actie.

Zaterdagavond is er een demonstratie voetvolleybal door enkele amateurvoetballers uit de hoogste regiones van het regionale amateurvoetbal.  De kinderen worden vermaakt met diverse activiteiten en ook de traditionele loterij ontbreekt niet.

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?