Juni – Maand van het Spannende Boek in de Westfriese Bibliotheken

Medemblik – In juni wordt voor de 25ste keer de Maand van het Spannende Boek gehouden. Dit jubileum wordt de leidraad voor de maand juni, onder het motto Juni – Maand van het Spannende Boek: Al 25 jaar vlijmscherpe thrillers.
Juni - Maand van het Spannende Boek in de Westfriese BibliothekenIn de Westfriese Bibliotheken worden allerlei materialen op een centrale plek voor u gepresenteerd. Wilt u zich een keer laten inspireren? Leen dan een ingepakt boek en laat u thuis verrassen door de keuzes van onze medewerkers.
In de maand juni is er elke dag een prijsvraag op onze facebookpagina. Bent u een fervent misdaadlezer? Raad dan de titel van een boek of vertel uit welk boek het fragment komt. Ga naar www.facebook.com/westfriesebibliotheken en doe mee met de prijsvraag. In de maand juni maakt u elke dag kans op de Crimezone Jubileumglossy.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.