12.8 C
Medemblik
11 juli 2020 02:52
Medemblik Actueel.

Expositie Bonifaciuskerk Collectief de Kwaasteniet

Medemblik Het Collectief de Kwaasteniet is een omvangrijke, kunstzinnige familie, die niet alleen creatief is in de beeldende kunst, maar ook in het verhalen vertellen en muziek maken. In de Bonifaciuskerk wordt van 8 tot en met 29 juni van 12.00 tot 17.00 uur een expositie gehouden van de groep.

Collectief De KwaastenietHet collectief ontstond in 1999 toen zeventien personen van de familie bijna twaalf maanden lang hun kunst exposeerden in de Noorderkerk in Hoorn. Dit creatieve gezin houdt zich, naast het verhalen vertellen en muziek maken, bezig met schilderen, boetseren, beeldhouwen, portret tekenen en houtbewerken. Een aantal van hen heeft kunst inmiddels als beroep, anderen als hobby.

In de Bonifaciuskerk exposeren Janneke Rosenbrand-de Kwaasteniet (engel-installatie, schilderijen, kinderboek), Marga Bos-de Kwaasteniet (glasfusie, keramiek), Ria de Kok-de Kwaasteniet (fotografie, schilderijen), Kees de Kwaasteniet (schilderijen), Floris Rosenbrand (pastelschilderijen,tekeningen), Elizabeth de Reede (oliepastel), Johan Horsman (beelden) en Jaap de Kwaasteniet speelt muziek. Deze boeiende expositie is getiteld: ‘Wat voorbij gaat’. Vrijdag 14 juni gesloten.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?