21.1 C
Medemblik
30 mei 2020 20:24
Medemblik Actueel.

Aanpassing fotoalbums Medemblik aan Zee, nu ook reageren op de foto’s

Medemblik – Per vandaag stappen wij over op een geheel nieuw systeem voor onze fotoalbum. Vanaf heden heeft u nu de mogelijkheid om ook  in ons fotoalbum te reageren op de door ons gemaakte foto’s tijdens evenementen, algemene nieuwsfeiten of bij ongevallen/brand. 

Bovenaan de website ziet u een linkje Fotoalbums staan als u daar met uw muis op gaat staan ziet u een nieuw menu komen met de diverse fotoalbum op jaar.  In elk fotoalbum ziet u nu keurig gerangschikt een overzicht van de foto’s in dat jaar gemaakt.  U heeft dan de keuze om de foto’s als diashow, zoals onder het bericht waar deze foto’s bij horen is te zien, of foto voor foto te bekijken.  BIj de laatste optie heeft u dan ook de mogelijkheid om op deze foto te reageren.

Ziet u een foto die u graag wilt hebben dan is een simpel mailtje naar de redactie met daarin over welke foto het gaat, naam van de foto en in welk fotoalbum deze staat voldoende. Wij sturen u dan gratis de hoge resolutie foto toe zonder watermerk.

Reageren via facebook