Medemblik Actueel.

Onderhoud N239 van Niedorp tot A7

West-Friesland – Vanaf 3 juni 2013 voert de provincie Noord-Holland het nodige onderhoud uit aan de provinciale weg N239. Het wegdek van de N239 tussen de provinciale weg N242 en de A7 is ernstig beschadigd. Om de werkzaamheden uit te voeren is het nodig steeds een deel van de weg af te sluiten.

inputDe werkzaamheden worden in 3 fases uitgevoerd, waarbij steeds een deel van de weg is afgesloten voor al het verkeer in de avond en nacht van 20.00 uur tot 5.00 uur.

Afsluiting fase 1

De provincie werkt van maandag 3 juni t/m donderdag 6 juni vanaf de rotonde (nabij afrit N242) tot de kruising met de Alkmaarseweg. Het verkeer wordt tijdens deze fase omgeleid via de provinciale weg N242 en de Alkmaarseweg.

Afsluiting fase 2

De Westfriesedijk (N239) is op dinsdag 11 juni en donderdag 13 juni afgesloten tussen de kruisingen met de Kolkweg en Noordeinde. Het verkeer van en naar Medemblik en Niedorp wordt omgeleid via de provincialeweg N242 en de A7.

Afsluiting fase 3

De Dijkweg (N239) is op woensdag 12 juni en donderdag 20 juni afgesloten tussen de kruising met Noordeinde en de op-/ afrit van de A7. Het verkeer wordt dan omgeleid via de A7 en langs de plaats Abbekerk.

De werkzaamheden zijn afhankelijk van de weersomstandigheden. Het is dus mogelijk dat de werkzaamheden uitlopen.

Voor vragen over de werkzaamheden kunnen weggebruikers en omwonenden bellen naar het provinciale Servicepunt Wegen en Vaarwegen via 0800 – 0200 600 (gratis).

Reageren via facebook